Välkommen tillbaka hit till min lilla hörna här på nätet! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka så här långt. Hur som helst så har jag förstått att det har varit rätt så mycket snack kring det här med styling och livscoaching i Östersund, Krokom och Strömsund bland annat. Därför så tänkte jag idag att jag, som faktiskt bor i Östersund och vet precis vart någonstans jag tycker att man ska vända sig, skulle ta och skriva lite om det till alla er som nu har uttryckt ett intresse för detta. Stället som jag alltid väljer att vända mig till då det kommer till saker som just styling och livscoaching här i Östersund heter Vacker, passande nog, och det är helt klart det bästa stället som man kan gå till, enligt min mening då, ifall man vill få riktigt professionell och engagerad hjälp med de här sakerna. Jag tycker verkligen att Vacker är någonting som ni bör prova på ifall ni känner er intresserade och jag hoppas absolut att ni gör det, för det känns hur som helst otroligt tryggt och bekvämt för mig att rekommendera dem till er läsare. Nu så hade jag dock tänkt att försöka hålla det här inlägget lite kortare, så nu kommer jag att istället för att skriva så mycket mer, ta och lägga in en länk här någonstans så att ni kan ta och klicka er vidare till Vacker och deras sida här på nätet. Där kan ni läsa på om företaget och även så klart finna alla de kontaktuppgifter som ni kan tänkas behöva ifall ni vill kunna ta kontakt med dem. Ha det nu så bra så länge, så hörs vi snart igen i ett annat inlägg här på bloggen!