Det här med att ta hjälp av professionella målare är något som allakan dra fördel av då det gör så att man får precis de färger som man vill hemma. Det gäller både för färgerna som man har hemma och att de ska passa in i ens personliga still. Jag vet att det finns många som målar väggarna i starka färger, vilket kan vara väldigt snyggt, men själv så föredrar jag att ha dem helt i vitt eftersom det är så mycket lättare att ända stilen då. Då behöver jag inte ta hjälp av målare igen utan då räcker det att byta ut kuddar, filtar och överkast i sovrummet, till exempel, för att få det i en helt annan stil.

Men sen tycker jag personligen väldigt mycket om den stilrena och moderna stilen med lite romantiska inslag med mjuka och varma rosa och bruna toner. Så det är det jag har hemma. Men jag vet att det är något jag nog kan tröttna på i framtiden, så när därför fick jag Ekliden Måleri & Dekor ABs målare att måla både väggar och tak i vitt.

Ekliden Måleri & Dekor AB var den firma som jag hade bestämt mig för att ta hjälp från redan från början. Redan när vi höll på och funderade över hur vi ville ha det design och inredningsmässigt hemma. Sen är det allt annat än lätt att bestämma färg, för att det ändå är så pass stort och avgörande. Men jag lät deras målare måla om det hela i vitt och det är det jag tänker fortsätta ha där nu.