Har du avlopp som luktar illa eller som inte fungerar som de ska? Kanske får du ständiga stopp i toaletten och har tröttnat på att behöva fixa det hela tiden och känner att du vill ha en mer långsiktig lösning. Då har jag en bra lösning för dig. Gör en stamspolning!

En stamspolning var precis vad jag gjorde när det krånglade med vårt avlopp hemma. Det var precis de problemen som vi hade också, där det inte ville fungera med spolande på toaletten eller ens med att spola vatten i diskhon i köket. Och jag tröttnade och såg till att ta hjälp med stamspolning, vilket jag gjorde via Stockholms Avloppssanering AB. Och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet, det fungerade verkligen. För sedan jag gjorde det så har det inte varit några som helst problem med avloppet.

Det tar så mycket mer tid och energi om du ska hålla på och ta hand om avloppet varje gång det är något som inte fungerar. Gör inte som jag gjorde och vänta tills det nästan är försent. Utan se istället till att göra en stamspolning så snart du upptäcker problemet eller i alla fall hyfsat tidigt för att slippa lägga massa tid på onödigt fixande. Ring Stockholms Avloppssanering AB redan idag och se om de kan hjälpa dig med ditt avlopp.