Dränering. Jag tror att det är något som många glömmer bort. Framförallt är det nog någonting som många väljer att skjuta upp för att de inte anser det vara av prioritet. Men det bör det vara, då det är betydligt billigare att anlita ett företag, så som Isacssons Gräv och Mark i Arboga, för att utföra dränering än att behöva sanera bostaden efter att den drabbats av fuktskador och fått mögel.

Har man en äldre fastighet med källare som man vet behöver entreprenad för att inte drabbas av fuktskador så bör man ta tag i det så tidigare som möjligt eftersom problemen bara blir större ju längre man väntar.

När vi flyttade in i villan här i Arboga så gjorde vi dränering, och det gick hyfsat smidigt och nu slipper vi oroa oss för mögel så så mycket bättre än det kan det inte bli. Vi hade över personal från Isacssons Gräv och Mark och pratade med de länge innan vi bestämde oss. Sen såg vi även till att få en offert innan vi lät dem börja arbete för att få viss uppfattning kring priset. Rekommenderar dem därför varmt till er som också har en äldre villa, eller kanske någon annan fastighet med källare, som känner att ni behöver göra dränering.