Har du insett det här med hur lång tid det faktiskt tar att städa en hel bostad och då inte bara lite utan att göra en hel komplett städning. Att ta bort möbler och göra en noggrann storstädning. Det är precis det man gör vid flyttstädning. Jag har själv alltid varit för att ta professionell hjälp vid flyttstädning för att slippa och sköta så mycket med det på egen hand. Jag är ganska lättstressad ändå så blir ännu mer stressad över allt som behöver göras när man ska flytta.

Sen har jag inte flyttat så många gånger i mitt liv än, har flyttat två gånger och båda de gångerna så har jag tagit hjälp av Tineks Allstäd HB. Valet föll på dem för att jag hörde om några kollegor som hade tagit hjälp av dem, men då faktiskt med hemstädning och inte med flyttstädning. Men när jag såg att de även erbjöd hjälp med det så tänkte jag att varför inte. Känns ju bättre att välja ett företag som Tineks Allstäd HB som man vet är bra än att välja ett företag som man inte vet någonting om och som man då inte alls vet om de är bra eller inte.

Kan inte annat än nämna Tineks Allstäd HB för er som bor i Alingsås som en rekommendation. Men framförallt så rekommenderar jag just flyttstädning eftersom det underlättar allting väldigt mycket. Det gör att du inte alls behöver stressa så mycket över det utan att du verkligen kan få precis det resultat som du önskar.