Var på bokmässan i Göteborg i helgen och det var väldigt roligt. Det fanns mängder med böcker, väldigt mycket folk och dessutom var det många intressanta seminarier och intervjuer. Jag brukar inte gå på de stora seminarier då man behöver betala väldigt mycket extra för det men jag brukar stanna till och lyssna på några olika intervjuer för det tycker jag är väldigt intressant.

Stannade bland annat och lyssnade på en man som pratade om kiropraktik på den delen som handlar om mat och hälsa och det var väldigt intressant. Stod inte där och lyssnade under hela tiden som ha pratade men ett litet tag i alla fall och kände ändå att jag fick lära mig lite om kiropraktik. När jag skulle gå vidare så var det en som stoppade mig, visade sig att det var min granne. Vi brukar inte alltid prata jättemycket men ibland när vi stöter på varandra så.

Nu blev det i alla fall så att hon frågade mig om jag gick på kiropraktik och jag fick förklara att jag inte gör det men att jag tycker det mesta som handlar om hälsa är väldigt intressant. Sen fortsatte hon med att berätta att hon minsann brukar gå på sådana behandlingar hos Life Kiropraktik i Nyköping. Och tydligen vore det bra för mig att gå dit också, även om jag inte har ont i ryggen nu, för att jag kan hända få ont i ryggen i framtiden och då är det lite i förebyggande syfte också.
Tror inte jag kommer att behöva gå till Life Kiropraktik riktigt än, men kommer nog att läsa på lite mer om ämnen ändå för det verkar väldigt intressant.