Är det bara jag som tycker att det är få saker som slår en riktigt bra burgare. Får jag välja restaurang själv när vi går ut och äter på kvällarna så väljer jag helst en restaurang med hamburgare och det brukar allt som oftast blir Robins Burger & Steak. Det är en restaurang som tillagar och serverar fräscha hamburgare. Det är framförallt därför jag tycker om dem. För att det är gott och väldigt mycket mat men samtidigt blir det väldigt fräscht. Och det är gott.

För burgare på många andra ställen tycker jag ofta kan vara alldeles för feta och det känns fett att äta dem så att man nästan mår dåligt efteråt. Men inte när man har varit på Robins Burger & Steak i Jönköping. Då blir man mätt men känner ändå att det inte skulle sitta helt fel med en liten bit till. Och det är en av de bästa betygen man kan ge en hamburgare, enligt mig.

Jag äter själv kött men har flera vegetarianer till kompisar så det är också en bra anledning till att välja Robins Burger & Steak för att de har många vegetariska alternativ. Det är något som många andra restauranger saknar. Eller så har de vegetariska alternativ men att de inte alls är lika goda eller bra som de vanliga, att de bara får sallad och grönsaker och ingenting ordentligt som mättar.

Nej, jag kan verkligen rekommendera restaurangen för till och med jag som aldrig tackar nej till en burgare men mycket kött och dressing tycker att deras vegetariska alternativ är så pass goda att jag valt att beställa in dem några gånger. Och det är ett enormt steg för mig så har ni vägarna förbi där rekommenderar jag er att stanna till och äta lunch eller middag där. De har öl och vin på kvällarna också och en väldigt mysigt inredd restaurang som fungerar bra även som bar.